NÉPSZÁMLÁLÁS 2021

Tisztelt lakosok!

2021. február 15-én megkezdődött a népszámlálás.

A népszámlálási időszak folyamán a lakosok szórólapokat kapnak, melynek segítségével tájékoztatva lesznek a népszámlálás fontosságáról és felhívást kapnak a számlálásban való részvételre, mivel ez minden lakos törvényből adódó kötelessége.

Kattintson Ön is egy jobb Szlovákia érdekében, és döntse el, merre halad hazánk és a közösségünk a következő 10 évben. Az elektronikus űrlapot otthonának kényelmében ki tudja tölteni – ez nagyon egyszerű és körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az űrlapot megtalálja a www.scitanie.sk weboldalon további hasznos információval együtt, vagy pedig ki lehet tölteni a mobil applikáció segítségével is. Ha az elektronikus űrlap kitöltése Önnek nehézséget okoz, kérjen segítséget kedves ismerősétől vagy családtagjától. Ha kérdése adódik az űrlap kitöltésével kapcsolatban, hívja az információs központot- 02/20 92 49 19, vagy a helyi községi hivatalt – 031/7853189.

Az elektronikus népszámlálás 2021. március 31-ig tart. Április 1-től kezdődően már csak asszisztens segítségével vehet részt a népszámlálásban, melyet a helyi községi hivatalban lehet kérni. A számlálás ezen formája 2021. október 31-ig tart majd.

Miért is fontos a népszámlálás? Ettől függ községünk további fejlődése, ahol élünk, ahová a gyermekeink és unokáink iskolába és óvodába járnak, ahol a kultúránkat ápoljuk, ahol a sportolásra kialakított létesítményeket látogatjuk és még sorolhatnánk.

Előre is köszönjük lakosaink együttműködését.

A népszámlálásban részt vehet a   https://www.scitanie.sk/   linkre kattintva.

Mire figyeljünk oda?

Tájékoztató

A kitöltendő űrlap mintája