Medence feltöltés a közüzemi vízhálózatból

A Nyugat-Szlovákiai Vízművek kéri a fogyasztókat, amennyiben medencéjüket a közüzemi vízvezetékből szeretnék feltölteni, a feltöltés előtt egyeztessenek a vállalat területileg illetékes központjával. Telefonszám: 031 773 7777.

A közüzemi vízvezeték elsődlegesen nem medencefeltöltésre szolgál. A gyors vízkiáramlás felkavarhatja a csőben található üledéket, emiatt a víz elszíneződhet. A vezetékben nyomáscsökkenés is elfordulhat, amely más fogyasztókat is érinthet. Ha medencéjüket a vezetékről szeretnék feltölteni, azt ajánljuk, hogy az éjszakai órákban, lassú vízfolyás mellett tegyék.

A Nyugat-Szlovákiai Vízművek továbbá felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a közüzemi vízhálózatot tilos összekötni más vízvezetékekkel – kutak, dísztavak, öntözőtartályok, stb.. Ha ezeket nagyteljesítményű szivattyú működteti, amely nagyobb nyomást fejt ki a közüzemi vízhálózatban lévőnél, az ivóvíz fertőzötté válhat. Ez bűncselekménynek minősül, és feljelentést von maga után.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Nyugat-Szlovákiai Vízművek

 

[pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fdolnesaliby.sk%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmetodick%C3%BD-pokyn-na-nap%C3%BA%C5%A1%C5%A5anie-vody-do-baz%C3%A9nov.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1360px fullscreen=true download=true print=true]