Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/web/dolnesaliby.sk/www/wp-includes/blocks.php on line 20
2. Alsószeli Kemencefesztivál – FOTÓK – Dolné Saliby – Alsószeli

2. Alsószeli Kemencefesztivál – FOTÓK

2021. szeptember 11-én második alkalommal került megrendezésre a tavaly nagy sikert aratott Alsószeli Kemencefesztivál. Mint az már többször kiderült, a kultúrház mellett kialakított közösségi kemencék kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák az embereket. Szombaton a bográcsfőző verseny résztvevői már a délelőtt folyamán benépesítették az udvart és készítették a finomabbnál finomabb ételeket. 13 csapat mérette meg magát. A zsűrinek nem volt könnyű dolga a legjobb 3 étel kiválasztásában, mivel mindegyik nagyon finom volt. Közben a kemencében sült a finom csülök és cigánypecsenye is, amihez kiválóan illett a borsátorban kínált finom borocska. A rendezvény hangulatát a helyi óvodások és alapiskolások műsora színesítette. Utána egy kissé keményebb zenei műfaj kapott helyet a színpadon az „On the road“ együttes előadásában. Végül a „Hegyi tesók“ zenéjére mulathattak ajelenlévők hajnalig. Köszönjük az együttműködő szervezeteknek (Csemadok, önkéntes tűzoltószervezet, ZELE-ALSZIK, sportszervezet, Lószeretők klubja – Kajos Sándor), résztvevő csapatoknak és lakosainknak a társszervezési munkákat és a jó hangulatot!

Könyvbemutató: 

A fényképeket készítette: Szabados László

2. Alsószeli Kemencefesztivál – PLAKÁT

Az “Útjelző kavicsok” c. könyv bemutatója – MEGHÍVÓ

Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép és -hangfelvétel készül,  melyet Alsószeli Község a weboldalán (www.dolnesaliby.sk) és facebook oldalán, illetve kiadványaiban nyilvánosságra hoz.

A résztvevők ezt a megjelenésükkel tudomásul veszik és beleegyezésüket adják.