Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/web/dolnesaliby.sk/www/wp-includes/blocks.php on line 20
SMS HIRDETÉS – új szolgáltatás a lakosok részére – Dolné Saliby – Alsószeli

SMS HIRDETÉS – új szolgáltatás a lakosok részére

Tisztelt Lakosok!

Alsószeli község új, díjmentes tájékoztatási szolgáltatást kínál lakosai részére SMS üzenetek formájában, melynek segítségével ingyenesen fogadhatják a fontos községi információkat. A tájékoztatásnak ez egy gyors, egyszerű és kényelmes módja, amikor a község rövid szöveges üzenetek (SMS) formájában küld információkat a regisztrált mobilszámokra.

Így igyekszünk tájékoztatni azokat a lakosokat, akik egész nap munkában, vagy a lakhelyükön kívül tartózkodnak és nem hallják a helyi hangszóró közleményeit.

Ezért lehetőséget kínálunk lakosainknak, hogy saját mobiltelefonjukon ingyenesen fogadhassák ezeket az SMS üzeneteket. Az üzeneteket csak a szlovák mobilszolgáltatók telefonszámaira küldjük.

Híreket küldünk a kulturális és társadalmi eseményekről, rendezvényekről, fontos tudnivalókról, különösen a szolgáltatások (villany, gáz, ivóvíz,…) tervezett szüneteltetéséről és egyéb hasznos információkat községünk történéseiről.

Az SMS hirdetés szolgáltatásainak igénybe vételéhez szükséges, hogy hozzájárulását adja a személyes adatainak – privát telefonszámának adott célú kezeléséhez. Telefonszámát kizárólag az Alsószeli Községi Hivatalból történő SMS üzenet küldésére használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki.

Az SMS-ek fogadásához szükséges kitölteni a Regisztrációs kérvényt, és írásos hozzájárulást kell adni a személyes adatok kezeléséhez. Az SMS-ek fogadását bármikor meg lehet szüntetni. A Regisztrációs kérvény és a személyes adatok kezeléséhez szükséges hozzájárulás letölthető (lásd lejjebb), vagy személyesen kikérhető a helyi községi hivatalban.  A kitöltött és aláírt dokumentum beszkennelve elküldhető a dolnesaliby@dolnesaliby.sk e-mail címre.

A hozzájárulása önkéntes, és az bármikor írásbeli kérelem alapján visszavonható. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos információ a  https://dolnesaliby.sk/tag/gdpr/ weboldalon található.

Az SMS-eket a 0908 039 549 telefonszámról fogjuk küldeni.

Letölthető dokumentumok:

Regisztrációs kérvény és hozzájárulás a személyes adatok kezeléséhez_ pdf  formátum

Regisztrációs kérvény és hozzájárulás a személyes adatok kezeléséhez_ RTF formátum (szamítógépben való kitöltéshez)

Leiratkozási kérelem_ pdf formátum

Leiratkozási kérelem RTF formátum (számítógépben való kitöltéshez)